Odens veckobrev

Odens veckobrev

Hej alla på Oden!
Oj nu är det redan dags för läsårets sista veckobrev! Vilken tur att vi har ett år kvar tillsammans!
Under veckan som gått har vi packat, plockat och slutfört. De barn som varit här har sina saker i kassar som ska tas hem. Glöm inte fåglarna i fönstret i trapphuset! De barn som varit sjuka ska ta med kassar så hjälper vi dem att få ordning på sina saker.
Men innan vi slutar så ska vi ha vår årliga olympiad. Det här året går den av stapeln på Långholmen, tisdagen den 9/6. Det räcker att barnen kommer ombytta till skolan 8.30. Vi är tillbaka på skolan ca 13.30. Alla ska ha med matsäck till lunch och mellis. Vi har sagt att det är ok att ta med en bulle eller liknande för eget bruk till mellis.
På onsdag har vi vår avslutning. Barnen ska vara på skolan till klockan 9.00, då har vi vår egen samling. Klockan 10.15 livesänder vi på Zoom. Det kommer komma ett separat brev med all info kring detta men ladda ner zoom redan nu. Efter det äter vi lunch som vanligt. Runt klockan 12.00 går vi i klassen ner till Reymers. Där avslutar vi med kakbuffe och saft. Vi vill att alla har med något till den, dock helst ej grädde. Tänk på att vi ska frakta ner allt. Vi är hemma igen runt 14.00 och då kan de som vill börja sommarlovet.
För de som ska vara här på fritids gäller att man är här till klockan 10.00. Kläder efter väder. Mer info får ni löpande.
Slutligen vill vi säga att vi är så glada att få arbeta med era barn och er som föräldrar. Vi är också väldigt glada för att inga förändringar kommer ske i vårt arbetslag!
Vi önskar er alla en skön sommar och så hoppas vi hösten blir lite mer normal.
Christina, Yvonne och Bettan