Odens veckobrev

Odens veckobrev

Hej alla på Oden!
En orolig vecka har gått mot sitt slut. Det märks överlag att vi lever i en oviss och osäker tid. Det vi vet just nu är att skolan kommer vara öppet som vanligt tills vidare. Vi kommer vara väldigt noga med att det är friska barn och vuxna som kommer till skolan. Så har man minsta snuva, hosta, ont i halsen så är man hemma. Vi tvättar händerna vid flera tillfällen under dagen och vill att ni påminner era barn om att tvätta händerna när ni kommer till skolan. När barnen är hemma så kom till skolan och hämta uppgifter. Det är svårt att ta igen det som man missat under skoltid Under veckan som varit så har vi haft ungefär19 barn varje dag. Många vuxna försvinner ju också, speciellt de som har barn hemma.
Vi har ändå haft det bra på Oden och hunnit med en hel del. Vi har arbetat flera lektioner med återvinning och nu har alla grupper redovisat. I matte har vi arbetat med likhetstecknet, tredimensionella kroppar och multiplikation. I svenska har vi skrivit till bilder och arbetat med dåtid och nutid. I NO har vi arbetat med fortplantningen och i SO har vi pratat om varför man flyttar och om flyktingar.
Nästa vecka kör vi som vanligt. Vi håller oss på skolan och i närheten. Vi stryker alla framtida gemensamma aktiviteter i huset och blandar oss så lite som möjligt.
På fredag börjar vi med nästa engelskabok ”Small Steps Two”!
Ta hand om er så gott det går nu! Vårsolen lyser!! Haha, den lös igår, idag snöar det!
På måndag är Bettan tillbaka!
Christina, Yvonne och Bettan