Odens veckobrev

Odens veckobrev

Veckobrev vecka 35
Hej alla på Oden
Så är vår första skolvecka nästan slut och vi har hunnit med en hel del.
Vi har varit på växtsafari på Långholmen och plockat blommor och vi har tagit reda på vad de heter. De ligger nu i vår växtpress, för att så småningom bli till en fin bok.
På Hellas var vi ute i skogen och plockade blåbär, det fanns massor. Av dem ska vi göra paj och utvinna färg ur att måla med. Pajen ska vi äta upp på fredag 30/8 då vi firar augustifödelsedagsbarnen.
Nästa vecka startar simskolan på tisdag 27/8. Badkläder, handduk och snodd att sätta upp håret med behövs. Alla måste duscha innan de hoppar i bassängen!
Sebastian som tar över idrotten hälsar att alla ska ha skor på idrotten. Som vanligt behövs idrottskläder och handduk. Idrotten kommer att ligga på fredagar detta läsår.
Vi har en praktikant hos oss, Kristin, hon är med oss i klassen mån-ons 8.15-14.00. Hon kommer om allt fungerar bra vara hos oss detta läsår. Kristin är svag i höger arm och ben vilket gör att hon haltar lite och att hon hälsar med vänster hand.
En skön augustihelg önskar vi er, Bettan, Christina och Yvonne