Odens veckobrev

Odens veckobrev

Hej alla på Oden!
Just nu har vi en klass av blivande författare. De skriver berättelser till bilder där de målar med ord.
Fågelarbetet är avslutat och fåglarna finns utställda i fönstret i trapphuset. Kom gärna förbi och titta och beundra. Det är så fint!
Efter fåglarna tar vi itu med ett arbete om myror. Detta startar vi på måndag. Barnen har redan sett en film om myror, så de har fått en försmak av vad som komma skall.
Idag, fredag, har barnen spelat pingis på idrotten.
I engelskan har vi lärt oss skillnaden på is och are.
Vi vill påminna om skolresan. Bergängen behöver bokas av och bokas om, gärna till slutet av maj eller början av juni 2021. Då vi hoppas att vi kan genomföra skolresan. Viktigt att ni klassföräldrar tar tag i detta om det inte redan är gjort.
Så måste vi göra ett förtydligande angående skolavslutningen. Kakbuffén gäller ju tyvärr inte er föräldrar, bara barnen och oss pedagoger.
De barn som ska vara här på fritids på fredag 22/5 ska vara på skolan senast kl.9.00.
Viktigt: fredag 15/5 (idag) är sista dagen för att tala om hur ditt/ert/era barn ska vara här på fritids/skolan under sommarlovet. Skicka svaret via länken ni fått.
Så önskar vi er en skön helg!
Christina, Bettan och Yvonne