Iduns veckobrev

Iduns veckobrev

Hej alla på Idun!
Här kommer det sista veckobrevet för det här läsåret. Tripptrapp-rummet är dekorerat, sångerna är inövade och vi jobbar klart med arbeten inför avslutningen.
Den här veckan har vi haft idrott ute i det härliga vädret, börjat mäta längd på matten (både med kroppen och linjal), målat av vårt träd och pratat om varför vi firar nationaldagen.
På fritids har vi fortsatt att vara ute i Högan, Draken och Långholmen.
På måndag 8/6 kommer vi att ha städdag på Idun. Vi kommer därför inte att ha någon idrott. Vi vill att alla tar med sig en papperspåse som man kan ta med arbeten och böcker i.
Tisdag den 9/6 är det dags för Olympiaden som i år kommer att vara på Långholmen. Barnen behöver ha med sig matsäck, frukt och idrottskläder. Kom ombytta!
Onsdag den 10/6 är det skolavslutning. Redan på tisdag kommer vi att skicka ut en inbjudan till Zoom-mötet. För att ansluta er till sändningen klickar ni på länken i inbjudan. Ni kan ansluta er redan 10 minuter innan sändningen börjar (ni kommer då att placeras i ett ”väntrum” tills ni blir insläppta av oss). 13:30 på onsdag börjar avslutningen och det är bra om man har anslutit sig innan dess för att vara säker på att man inte missar något. Vi kan inte garantera att vi kommer hinna släppa in någon efter att avslutningen börjat i och med att alla deltagare måste släppas in en och en.
Kom ihåg att barn som sjukanmälts ska hållas hemma två symptomfria dagar innan de kommer tillbaka till skolan.
Trevlig helg önskar vi på Idun: Susanna, Sandra och Sebastian