Iduns veckobrev
Bergsundsskolan är en för- & lågstadieskola belägen i rymliga lokaler vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet.
Bergsundsskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
16586
page-template-default,page,page-id-16586,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Iduns veckobrev

Vecka 46

Hej alla på Idun!
Hoppas att ni alla har haft ett härligt höstlov. Vi har haft en riktigt bra vecka i skolan nu efter lovet! Lektionerna har varit lugna och alla har jobbat på effektivt med sina arbetsuppgifter. Wow vilken klass!
På svenskan har börjat med bokstaven i, på engelskan har vi fortsatt med family och på NO:n har vi pratat om äpplets livscykel. Vi har också börjat träna på sången som vi ska sjunga i kyrkan på Lucia. Vi kommer att sjunga ”Hej mitt vinterland”. Träna gärna på den hemma (se text på nästa sida).
Vi har börjat öva inför vår storsamling vi ska ha 19/11 vilket vi kommer att fortsätta med även nästa vecka. På fritids kommer vi därför att vara inne en hel del framöver.
Glöm inte att besvara Skolinspektionens enkät senast den 29/11.
Hoppas ni alla får en härlig helg önskar vi på Idun: Susanna, Sandra och Sebastian