Idun
Bergsundsskolan är en för- & lågstadieskola belägen i rymliga lokaler vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet.
Bergsundsskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
16581
page-template-default,page,page-id-16581,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Idun

Arbetslag Idun

Välkommen till Idun!

Från Balder flyttar barnen nu till den våning där de ska vara under tre år. Välkomna till Idun som ligger på fjärde våningen i huset.

Här arbetar skolans förstaklassare tillsammans med pedagogerna Susanna, Sandra och Sebastian. Det första skolåret fokuserar på bokstavsinlärning, läsinlärning och grundläggande matematik, samt att lära sig allt vad det innebär att börja i första klass.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Idun går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17:30. Övriga tider kontaktar ni skolan på 070 556 15 42.

 

Telefon: 070-561 22 65
E-post: idun@bergsundsskolan.se