Frejas veckobrev
Bergsundsskolan är en för- & lågstadieskola belägen i rymliga lokaler vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet.
Bergsundsskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
16569
page-template-default,page,page-id-16569,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-20.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Frejas veckobrev

Vecka 13

Hej allihop.
Nu kommer veckobrevet som blev fördröjt på grund av situationen. Ska det bli skola här eller inte?
Som ni såklart redan vet så står vi inför lite oklara förutsättningar just nu. Men det senaste är att barnen ska komma till skolan på måndag som vanligt. Vi kommer så långt som möjligt att se till att barnen får den undervisning de har rätt till. Viktigt är dock att barnen är hemma om de visar symptom och att de är här om de är friska, då vi inte vet idag vad morgondagens direktiv blir.
Alla studiebesök kommer att ställas in och vi får vara beredda att omfördela och ändra undervisningen efter hur det ser ut med personal på skolan.
Alla barn ska börja med att tvätta händerna när de kommer till skolan på morgnarna. VIKTIGT!
Barnen ska ha sin ryggsäck med varje dag då de får ta med skoluppgifter till och från skolan. Viktigt att läsa veckobreven för att följa med.