Frejas veckobrev

Frejas veckobrev

Hej alla fina barn och föräldrar.

Detta blir vårt sista veckobrev till er. Tänk att tiden går så otroligt fort. Från små Balderbarn utan framtänder till de stora barn de är idag, som är så redo för nya utmaningar och nya vänner.

Barnen kommer att få imorgon (fredag) en inbjudan till skolavslutningen den 10/6 på sin hylla. Det viktiga som står där, som ni behöver veta är att de är välkomna senast 9.00 och kan gå hem vid ca 15.00, då vi beräknar vara tillbaka på skolan igen.  Fritids är öppet för de som stannar kvar.
Klockan 12.45 – 13.15 kommer vi att livesända via Zoom så att ni får ta del av barnens sång.

Egentligen det enda som hör till vanligheten är att barnen ska ta med sig något fikabröd till vår picknic, som alla barn kan ta del av. Om man vill och har möjlighet så kan man baka med mjölkfritt smör så kan alla äta. Skicka gärna med det uppskuret och klart då vi tänker vara utomhus.

Dagarna som är kvar kommer vi att avsluta påbörjade saker. Vi packar, städar, gör klart och så vidare. Har man inte tagit med en stor papp-kasse än så är det verkligen dags nu.

På tisdag den 9/6 så är det olympiad. Ta med matsäck till lunch samt vattenflaska och oömma kläder efter väder.

Vi har idag skickat ut en Zoom inbjudan till skolavslutningen kolla gärna att länken samt lösen att allt fungerar om inte hör av er snarast.