Bergsundsskolan | Frejas veckobrev

Frejas veckobrev

Hej!
Det har varit en intensiv vecka med en del sjuka barn och pedagoger i huset. Men skönt att vi ändå kunde genomföra vår aktivitetsdag. Kul tyckte nog de flesta.
Samtalen är nu halvvägs och tar sin lilla tid. Trevligt en stund med var och en. Tyvärr fick elevrådet skjutas till tisdagen efter, alltså den 19 mars.
På måndag förmiddag ska vi gå på bio med barnen. Vi äter lite senare lunch och har läxläsningen sista halvklasslektionen istället. Filmen heter SMALLFOOT och visas på Skärisbiografen. En del kanske har sett filmen, men förhoppningsvis kan de seden en gång till. I filmen vänds den legendariske myten om Bigfoot upp-och-ner. Den unga och energiska Yetin Migo hittar plötsligt något som han inte trodde existerade, en människa. Ta med en extra frukt+smörgås eftersom v äter senare.
Vi har varit på biblioteket och barnen har fått leta och valt ut 1-2 böcker som dom vill läsa eller kika i. Både fakta och skönlitteraturer. Dom är superduktiga och vet att man går inne och pratar med låga röster på biblioteket 😊
Trevlig helg! Vi på Freja