Frejas veckobrev

Frejas veckobrev

Vecka 22-23

Hej!
En påminnelse om att vi i morgon har leksaksdag. Det här brevet gäller för tre veckor eftersom veckorna är korta. Snart börjar årskurs 2 lida mot sitt slut. Vi utvärderar och jobbar klart.
Arbetet med kroppen fortsätter också. Vi fick besök av skelettet Sixten som lärde oss olika fakta av. Vi har 106 olika ben i kroppen. Det minsta sitter i örat.
Sista elevrådet är nu på tisdag med utvärdering.
Besöket på moderna museet gick bra. Vi tittade på tre konstverk av olika skapare, bland annat Sigrid Hjertén och skapade även själva. Inspirerade av Pablo Picasso målade vi av leksaker från flera vinklar på samma papper. Mycket fina fantasifulla konstverk blev det. Barnen hade även mycket bra tankar och imponerade på guiden med deras frågor.
Välkomna till skolavslutningen den 12/6-2019:
Dagen ser ut som vanligt med lunch kl 11.00, men sovmorgon eller lediga fram tills det är samling senast 12.30.
Avslutningen börjar Kl 14.00 i Högalidskyrkan. Kom gärna i tid, så ni får bra platser. Sedan går vi och fikar på våningen som är slut ca 16.00.
Trevlig helg.