Freja

Freja

Arbetslag Freja

Välkommen till Freja!

Välkomna till Freja som ligger på femte våningen i huset. Här arbetar skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Tuula, Josefine, Linus och Said.

I årskurs tre handlar det om att nå kunskapsmålen som är satta till åt tre. På våren gör eleverna de nationella proven i matematik och svenska.

Under denna period väljer eleverna även skola till årskurs fyra.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Freja går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17:30. Övriga tider kontaktar ni skolan på 070 556 15 42.

E-post: freja@bergsundsskolan.se