Balders veckobrev

Balders veckobrev

Vecka 22-23

Hej alla på Balder!
Denna vecka har den mesta tiden gått åt till att öva på storsamlingen. Eleverna har tränat in olika ”nummer” där alla deltar i något. Det vi kommer att visa upp är sång, teater, bokrecensioner, dans, berätta fakta, baskettricks, visning av egengjord konst, målgester, cirkuskonster och en hinderbana. Storsamlingen ägde rum idag torsdag och Balder fick massor av varma applåder. Under tisdagen gick vi upp till Idun som kommer att bli vår nya våning till hösten. Vi testade på att ha en ”skoldag i årskurs 1”. Vi gjorde namnskyltar och testade på både addition och subtraktion. På fredag ska vi göra sista kapitlet i vår svenskbok Lyckostjärnan, ha leksaksdag, träna inför skolavslutningen och ha födelsedagsmellis.
Det kommer inte att vara någon idrott varken v.22 eller v.23. Vi kör Röris och leker ute istället för att ändå få röra på oss. Skolan är stängd på torsdagarna både v.22 och v.23. På fredagarna v.22 och v.23 har fritids öppet för de elever som anmält att de ska komma. Måndagsutflykterna dessa två kommande veckor går till Draken respektive Rålis.
Måndag den 3/6 behöver eleverna ha med sig en papperspåse och en plastficka eller mapp (för lösa papper) till skolan för att kunna ta hem saker från det gångna året. Ni tar hem påsarna onsdag den 5/6. Ha även med en ryggsäck varje dag. Ni behöver också ta hem alla ert barns kläder, skor, och extrakläder innan skolavslutningen den 12/6 då våningen ska tömmas och förberedas för den nya förskoleklassen under sommaren.
28/5 har den nya förskoleklassen inskolning på Balder och Björnarna kommer vara på fritids på Idun och Älgarna på Oden. Alla elever får ta med sina saker ca 13.45 upp till den våning de ska vara på då ni inte kan gå in på Balder och hämta något för att inte störa. Skolan stänger på Oden den dagen.