Balders veckobrev

Balders veckobrev

Hej Balder!
Denna vecka var en riktig kortvecka. Tisdagens utflykt till Långholmen blev mycket lyckad. Barnen arbetade i grupper och tittade på vårblommor. Vädret var med oss och det blev en hel del lek också.
Till på måndag 25/5 behöver barnen ha en papperskasse med handtag märkt med namn med sig. Den kassen kommer fyllas med barnens härliga arbeten som ni får hem veckan efter.
På tisdag 26/5 serveras en frukostbuffé 09.10 på Balder. Det ska bli trevligt och är starten för veckans tema: Att äta och må bra.
Corona info och påminnelse:
• Vi vill påminna er vårdnadshavare att respektera skylten in till Blå rummet.
• Det är bra om lämning/hämting går så snabbt som möjligt.
• Håll avstånd till andra barn, föräldrar och pedagoger. Vi tillämpar
2 meterregeln.
• Vill ni lämna/hämta vid porten går det bra. Ring när ni är utanför skolan.
• Påminn om handtvätt
• Kom endast till skolan om du/ni är fullt friska.
Tack för samarbete!
Skolavslutningen 10 juni – för att ni vårdnadshavare ska få känna er lite delaktiga kommer vi sända live på Balders instagram. Barnen kommer sjunga två sånger som vi just nu tränar på för fullt. Vilken tid det blir denna dag återkommer vi om. Viktigt: ni som ej ännu har balder_19_20 på instagram – lägg till oss och meddela via mejl vad ni heter på instagram så att vi kan godkänna.
Nästa vecka går vi till följande parker på eftermiddagen om inget oförutsett händer. Tillbaka senast kl 16.00:
Måndag: Närliggande park
Tisdag: Närliggande park
Onsdag: Närliggande park
Torsdag: Närliggande park
Fredag: korvgrillning i Högan
Allt gott till nästa gång!
/Åsa, David, Monica och Helen