Balders veckobrev

Balders veckobrev

Hej Balder!
Här kommer det sista veckobrevet för läsåret! Tänk vad tiden har gått fort och vad mycket Balder barnen har lärt sig. De är väl värda ett skönt sommarlov!
Veckan har innehållit utelektioner blandat med att avsluta arbeten, städa och plocka undan. Vi har tränat på våra avslutningssånger.
På samlingen i veckan har ämnet om oroligheterna i USA dykt upp. En del barn har sett på Lilla Aktuellt. Bra för er föräldrar att veta ifall ämnet dyker upp i samtal hemma.
Nästa vecka är det Olympiad på Långholmen med hela Bergsundsskolan. Det är en friidrottsdag då barnen behöver ha springskor och kläder som går att röra sig i. Vi samlas på gården klara för avfärd senast 8.30. Viktigt att ni kommer lite innan och att barnen är ”kissade”.
Skolavslutningen kommer att ske genom Zoom möte som alla blivit inbjudna till kl 09.30. Efteråt fikar vi med barnen och har en liten egen avslutning. Det är fritt att hämta efter kl 11.00 om man vill
Vi tackar för ett fint läsår tillsammans!
Nästa vecka går vi till följande parker på eftermiddagen om inget oförutsett händer. Tillbaka senast kl 16.00:
Måndag: Närliggande park
Tisdag: Inne/Gården