Balders veckobrev

Balders veckobrev

Hej Balder!
Den här veckan har präglats av att många barn och personal varit frånvarande och vi har fått anpassa oss efter det. Vi har haft ordinarie verksamhet till den största delen. Tyvärr har idrotten fått stryka på foten pga av personalfrånvaro. Vi har kompenserat det med utelek.
Under veckan har vi arbetat med längd och barnen har samarbetat och fått mäta saker på Balder med måttband. Vi har pratat om att meter är ungefär lika lång som din armslängd osv. Barnen var engagerade och tyckte det var roligt.
Vi fortsatte projektet i bilden och med bönan. Båda är snart färdiga.
Veckan har varit trevlig och barnen visar lust att lära. Språkövningarna denna vecka var bla sammansatta ord att vända på som får ny betydelse. Tex tandtroll- trolltand, brödrost-rostbröd osv.
Viktigt ang Corona:
Du som förälder är ansvarig för att se till att ditt barn tvättar händerna när ni kommer till Balder varje dag.
Vi hoppas att så många som möjligt kommer tillbaka till nästa vecka.
Vi har svårt att veta hur planeringen blir för eftermiddagarna, men vi är alltid tillbaka till kl 16.00
Allt gott till nästa gång!
/Monica, David, Åsa och Helen