Balder
Bergsundsskolan är en för- & lågstadieskola belägen i rymliga lokaler vid Hornstull (söder) i Stockholm. Välkommen att läsa mer om vår verksamhet.
Bergsundsskolan, förskola, lågstadieskola, Södermalm, Stockholm
16542
page-template-default,page,page-id-16542,bridge-core-2.2.5,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-21.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Balder

Blossom sunflower over blue sky. Shallow DOF.

Välkommen till förskoleklassen Balder!

 

Under det första året på Bergsundsskolan går barnen på Balder. Den våningen ligger längst ner i huset.

Vi som arbetar på Balder är pedagogerna Monica, Åsa och Helen. Vi lägger stor vikt vid att få en socialt fungerande grupp. Med detta menar vi att barnen ska känna trygghet och lära sig ta hänsyn och visa respekt i samspel med andra. Den språkliga medvetandeträningen genomsyrar hela vår verksamhet. http://www.bornholmsmodellen.se

 

I vardagliga situationer utvecklar vi barnens intresse för matematik. Leken är viktig och har ett stort utrymme på Balder och rummen på våningen är anpassade för detta.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Balder går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17. Övriga tider når ni kommer ni i kontakt med skolan på 070 556 15 42.

 

Telefon: 070-668 42 18
E-post: balder@bergsundsskolan.se