Bergsundsskolan | Odens veckobrev

Odens veckobrev

__________

Hej alla barn och föräldrar!
Skolan har haft genrepet inför avslutningen. Det gick som genrep ska gå….sådär, vilket är ett bra tecken på att det blir toppen i kyrkan. Ni är välkomna till Högalidskyrkan tisdag 12/6 kl 14.00. Efteråt är det fika på Oden. Några har inte skrivit upp sig på buffélistan, så gör det, tack!

Tisdag 12/6 öppnar skolan som vanligt. Vi har fritids på förmiddagen. De barn som vill äta lunch ska vara på plats senast kl. 11. Alla barn ska vara på Oden senast kl. 13 då vi har vår egen samling innan kyrkan. Vi tågar sedan upp till kyrkan där ni sitter och är förväntansfulla….Ska bli trevligt att träffa er där, på fikat och sedan på familjepicknicken. Odenpersonalen.

Vi har plockat ihop i påsar och på måndag får allt bäras hem. De barn som har idrott, fr 8/6, kan ta hem sina idrottskläder då och resten av barnen kan ta dem på måndag.

För de barn som har fritids på skolan under juni månad gäller:
Vara här senast klockan 10, ha med badkläder och regnkläder. V 23 är Oden stängt och våra barn är utplacerade på andra våningar och de vet var de ska vara. V 24- 25 är Oden öppet igen!

Trevlig helg hälsar Anna, Yvonne och Laiza.