Bergsundsskolan | Oden
page-template-default,page,page-id-16600,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Oden

Fotolia_75915909_slide_4

Välkommen till Oden!

Välkomna till Oden som ligger på tredje våningen i huset. Här arbetar skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Laiza, Yvonne och Anna. Tredje året börjar alltid med en klassresa som brukar uppskattas mycket. Detta gynnar sammanhållningen som vi har stor nytta av under året. I årskurs tre handlar det om att nå kunskapskraven som är satta till år 3. På våren gör eleverna de nationella proven i matematik och svenska. Under denna period väljer eleverna även skola till årskurs fyra.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Oden går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17. Övriga tider når ni oss lättast på skolans telefon 08 668 21 55.

E-post: oden@bergsundsskolan.se