Bergsundsskolan | Iduns veckobrev

Iduns veckobrev

Hej Idun!
Sista veckan är gjord för den här terminen. Tänk vad mycket vi har hunnit med och lärt oss!

Idag har vi sett Odens sista storsamling. Nu går de vidare till nya äventyr.

Alla barnen har städat sina lådor och hyllor under veckan. Nu får ni hjälpa barnen att ta hem allt de har vid sin hylla. På våning 2 finns det mycket kvarglömda kläder. Ta en titt innan måndag eftermiddag, sedan skänks det som är kvar till bättre behövande.

På måndag kommer vi ha utomhus idrott på förmiddagen och efter lunch åker vi till Nytorps gärdet (Hammarbyhöjden). Ta med badkläder! Vi kommer tillbaka senast kl. 16:00

På tisdag är det skolavslutning. Barnen får sovmorgon, om de vill. Vi är här som vanligt från kl. 8. Kl 13 senast ska barnen vara här. Då kommer vi tillsammans med barnen att avsluta terminen. Sedan går vi tillsammans upp till kyrkan för den stora avslutningen kl. 14, där ni vuxna är välkomna. Efteråt går vi tillbaka till klassrummet där kakbuffén står uppdukad! Glöm inte att lämna ditt bidrag till buffén när du lämnar ditt barn.

På onsdag börjar sommarlov fritids. Vi samlas senast kl. 10 varje dag. Efter det kommer vi ha olika aktiviteter inom-/utomhus. Se till att ha både bad- och regnkläder så barnen är redo för alla väder 😊 I augusti är vi på Lundaskolan 1/8–10/8. Måndag 13/8 är vi tillbaka på Bergsundsskolan. Vi vill igen påminna om att nästa skolår stänger skolan 17.30.

Höstterminen startar måndagen 20 augusti kl. 9:00

Vi skickar med information om klassresan som äger rum 29–31/8 på Bergängen. 22/8 kl. 18-19 kommer föräldrarna som planerat klassresan att hålla ett informationsmöte om Bergängen på skolan.

Allt gott till nästa gång! /Lisa, Helen och Maria