Bergsundsskolan | Idun
page-template-default,page,page-id-16581,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Idun

_klass IDUN

Välkommen till Idun!

Välkommen till Idun som ligger på fjärde våningen. Här vistas skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Tuula T, Petra och Said. Tredje året börjar alltid med en klassresa som brukar uppskattas mycket. Detta gynnar sammanhållningen som vi har stor nytta av under året. Nu handlar det om att nå kunskapskraven som är satta till år 3. På våren gör eleverna de nationella proven i matematik och svenska. Under denna period väljer eleverna även skola till hösten.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Idun går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17. Övriga tider når ni oss lättast på skolans telefon 08 668 21 55.

E-post: idun@bergsundsskolan.se