Bergsundsskolan | Idun

Idun

_klass Arbetslag Idun (2)

Välkommen till Idun!

Välkomna till Idun som ligger på fjärde våningen. Här vistas skolans tredjeklassare tillsammans med pedagogerna Maria, Helen och Lisa. Tredje året börjar alltid med en lägerskola som brukar uppskattas mycket. Detta gynnar sammanhållningen som vi har stor nytta av under året. I årskurs tre handlar det om att nå kunskapskraven som är satta till år tre. På våren gör eleverna de nationella proven i matematik och svenska. Under denna period väljer eleverna även skola till årskurs fyra.

Kontakta oss

Om ni vill kontakta oss på Idun går det bra att göra det antingen via telefon eller e-post. Vi har alltid mobilen påslagen på lovdagar och under fritidstid mellan 14 – 17:30. Övriga tider kontaktar ni skolan på 070 556 15 42.

E-post: idun@bergsundsskolan.se