Bergsundsskolan | Frejas veckobrev
page-template-default,page,page-id-16569,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Frejas veckobrev

Hej Frejaföräldrar!

Detta blir det sista veckobrevet från oss till Frejaklassen. Medan jag skriver detta så springer era barn omkring på Kärrtorps IP med sin flagga i högsta hugg. Jag var där en sväng och såg att de, trots det tråkiga vädret, såg väldigt glada och svettiga ut.

Freja hade sin sista storsamling i onsdags, som de hade ordnat i princip helt själva. Alla var mäkta imponerade av teatrar, gymnastik, sång och Loves förmåga att snabbt lösa Rubiks kub bland annat.

Måndag nästa vecka så har vi endast städning på schemat (glöm ej stora kassar!). Tisdag blir däremot roligare, då vi ska ha pizza-picknic utomhus! Blir det dåligt väder så har vi en plan B, men pizza ska vi såklart ha hur som helst!

Onsdag, skolavslutning i Högalidskyrkan klockan 14.00

Obligatorisk närvaro från kl. 12.30 vill ditt barn ha lunch så kom till kl. 11.00 Vi ses uppe i kyrkan klockan 14.00 och sedan går vi alla tillbaka till skolan för skolavslutningsbuffé och kramar.

Stor kram från oss på Freja, så ses vi på onsdag nästa vecka

/Jossan, Sebbe och Christina