Bergsundsskolan | Frejas veckobrev
page-template-default,page,page-id-16569,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Frejas veckobrev

Hej.

Ytterligare en vecka har gått. Nu är det 25 skoldagar kvar på den här terminen och det betyder att era barn snart gått sin första termin i första klass.

Det har varit mycket prat om sprutor och lite oro kring det förstås. Hoppas barnen fixat det bra. Snart får de ju ha lite trevligt tillsammans med sina klasskamrater. Det blir en fest som klassföräldrarna fixar Kul!

Vad sägs om att era barn börjar leka teater? Till det skulle vi vilja ha utklädningskläder. Om ni rensar där hemma, tänk på oss. Exempelvis roliga skor, kavajer, klänningar, väskor m.m. Spara toa och hushållsrullar. Alltid bra att ha. Även om ni har någon matta, gardiner, ljusslingor, blommor eller annat mysigt som vi skulle kunna nyttja får ni gärna ta med det, fråga om ni är osäkra 😊

I musiken sjunger barnen och för fullt inför Lucia tillsamman med Gregor. Och lyssnar på barnens favoritlåtar. Superkul.

Annars har vi arbetat med bondgårdsdjur. Vi har läst fakta och ritat olika djur som finns på en bondgård. I matematiken har vi arbetat med talet 8 och bokstaven Ii.

Nu är alla utvecklingssamtal färdiga för denna gång. Tack alla berörda för bra och trevliga stunder.

På fritids har vi ordnat en ny spelhylla och beställt nya spel. Även pysselhyllan är under konstruktion. Vi har köpt in ett pingisbord, dock vill vi efterfråga en vit påse med pingisrack och några pingisbollar i, den saknas.. kan det vara någon som fått med sig den hem?

Trevlig helg önskar vi på Freja!