Bergsundsskolan | Frejas veckobrev

Frejas veckobrev

Vecka 51

Hej! alla. Det här är terminens sista brev. Men vem vet, kanske kommer något mail med info som vi glömt.
I matematiken arbetar vi nu vidare med multiplikation och i religionen har vi sett en film om Jesus liv. På fritids har barnen spelat spel och bakat.
Rensa och töm barnens hylla innan julledigheten. Ta hem och tvätta idrottskläderna. Sista idrotten är den 21/12. Det finns en hel hög med handdukar i hallen, vems? Namna alltid, då är det lättare för oss att veta vems det är. Samma med alla kläder.
Som ni redan vet kommer Simon att sluta på Bergsundsskolan. Supertrist! Vem som kommer efter är inte klart ännu. Sista dagen för Simon är den 20 december. Tack också Gregor för all underbar musik, lekar och musikhistoria. Vi kommer att sakna er båda.
Några av nästa veckas händelser: 17-21 december
På tisdag bjuder vi på jullunch och på torsdag är det Bergsundsskolan kända julpysseldag på skolan.
På torsdag är det terminsavslut och fredag börjar lovfritids. Vi slår då ihop vissa klasser eftersom att många är lediga, så Freja är nere på Balder 😊
Första skolveckan 7-11 januari 2019 måndag: stängt för planering tisdag: terminsstart 8.15 på Freja. Nya läxan.
Avslutningsvis vill vi tacka alla sötisar; både föräldrar och barn för den här terminen. Tack också för alla godsaker (julklapparna) som vi fick. Alldeles för mycket.
Ha en bra helg, god jul och gott nytt år önskar vi på Freja