Bergsundsskolan | Balders veckobrev
page-template-default,page,page-id-16553,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Balders veckobrev

Hej alla på Balder!

Den här veckan har vi haft nästan alla utvecklingssamtal. Det har varit väldigt trevligt att få tillfälle att prata med era barn och höra deras tankar om hur de har det på Balder. När barnen haft samtalen har återstoden varit kvar på Balder. Där har vi sett på Bokstavslandet, samlat ord på vissa bokstäver, varit ute på gården, några har skapat med pinnar och alla har haft idrott i halvklass.

Nästa vecka, på onsdag, ska klassen åka till Liljevalls på Djurgården. Vi ska se på Vårsalongen. Tanken är vi ska få en guidad visning där och sedan kunna bearbeta upplevelsen hemma på torsdagen.

Vi vill att alla barn ska stå färdigklädda på gården kl.9.00 så vi hinner med planerad tunnelbana. Ta med frukt i plastpåse som går lätt att ha i fickan. Vi hoppar över alla burkar den här dagen.

From nästa vecka kommer Monica ha slöjd med åk. 3 på tisdagar. Detta innebär att Anna från Oden är med oss den dagen. Vi kommer då arbeta i halvklass. Ena halvan har matte med Christina och den andra halvan är då på gården. Efter 45 minuter byter vi aktivitet så båda grupperna får matte och utevistelse den förmiddagen.

Nu har ju snön äntligen kommit. Vi hoppas så att den får ligga kvar ett tag. När vi är i parken måste barnen ha hjälm om de vill åka stjärtlapp i backen. Vi har några att låna ut men man får gärna ta hit en egen märkt hjälm. Ta inte med pulkor och dy för det har vi på skolan.

I morgon fredagen den 19/1 åker hundarna skridskor. Ta gärna med varm dryck och en smörgås.

Nu önskar vi er en trevlig helg från Christina, Monica och Sebbe