Bergsundsskolan | Balders veckobrev

Balders veckobrev

Hej alla på Balder!
Denna vecka startade vi med en utflykt till Rålis, det var grått väder men vi hade väldigt trevligt. Under veckan har vi arbetat i tredjedelsgrupper och alla grupper har hunnit med att göra djur i lera, rita sin familj och göra sista aktiviteten i ”hitta matematiken”. På torsdagen hade hela skolan storsamling. Det var Freja (2:orna) som höll i storsamlingen och den innehöll både teatrar, dans, gåtor och bokrecensioner.
På fredag har vi fadderläs igen, då läser Idun (3:orna) för Balderbarnen i fadderpar. Detta var väldigt uppskattat senast då barnen hade en mysig och trevlig stund och lärde känna sin storfadder lite bättre.
På fritids i måndags hade vi Röris som är gympapass för barn, detta var mycket uppskattat av barnen. Rörispasset avslutades med avslappning som många tyckte var väldigt skönt.
Från och med denna vecka har vi på Balder börjat med lunchrast. Vi är ute en halvtimme på gården direkt efter lunch, tisdag-fredag.
På måndag till veckan går vi på utflykt till Rålis. Både barnen och vi vuxna tycker att det är en väldigt trevlig park!
Nu är infopärmen som vi pratade om på föräldramötet klar. Den finns i hallen på Balder. Där kan ni vårdnadshavare titta på våra veckobrev, vår arbetsplan och ta ledighetsansökningslappar mm.
Det går tyvärr fortfarande löss på skolan så var noga och kamma era barn varje vecka så att vi kan stoppa spridningen.
Vänliga hälsningar från oss på Balder: Veronica, Sandra, Monica och Said.