Bergsundsskolan | Balders veckobrev
page-template-default,page,page-id-16553,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Balders veckobrev

Vecka 23-24

Hej! Här kommer då äntligen veckobrevet. Precis när vi skulle skicka lägger datorn av…….Brevet är det sista för terminen.

Nästa gång vi skriver veckobrev är vi Frejor och barnen ska börja i åk 1. Spännande!! Det är inte många dagar kvar nu på läsåret. Här kommer ganska mycket information, både gammalt och nytt.

Veckan som varit: Pyjamas/disco/födelsedagsmellispartyt blev lyckat. Det blev dans, popcorn och barnen såg ut att ha väldigt kul. Gosedjuren fick så klart vara med under hela dagen.

Vi har börjat ta ner teckningar från väggarna och packa ihop våra saker. En del böcker som barnen arbetat med får följa med till Freja, där vi fortsätter med dem – om ni undrar.

Att komma ihåg för resten av dagarna: Att ta med sig någonting och skriva upp sig till kakbuffénlistan börjar bli ifylld.   Trevligt! Ni kan lämna de ni ska ta med på morgonen, då vi dukar fint på våningen till efter kyrkan.

Olympiaden 8/6 på torsdag kommer att vara på Kärrtorps IP. Barnen ska ha bekväma kläder för en hel dags idrott/regnjacka+regnbyxor/ matsäck/vattenflaska/ e.v skolskydd som ni tar på morgonen. Viktigt att vara på skolan 8.30.

Skolavslutningen 14/6 är klockan 14,00 i kyrkan. Välkomna föräldrar och andra. Kom i god tid för bra platser. Balderbarnen ska vara på skolan senast klockan 12.30, då vi pedagoger vill tacka av dem. Annars har vi öppet som vanligt. Sovmorgon alltså, och kommer man inte till lunchen (11.00) kan man bara meddela oss om detta.

Vi vill berätta att våran Cillian tyvärr kommer att sluta och byta skola till hösten. Vi kommer att sakna honom så klart och hoppas vi kan träffa på varandra i parken och andra ställen.  Vi önskar Lycka till med allt!!!!!!

Här kommer en hälsning från familjen: Hej alla! Till hösten har Cillian fått en plats på Högalidsskolan, och kommer därmed att gå på samma skola som sina storasystrar. Det känns tråkigt att lämna alla fina kompisar och pedagoger på Balder, men hoppas vi kan fortsätta hitta på roliga saker i området och på fotbollsplan säger Cillian:) Tack för det här året tillsammans & ha en fin sommar! Hälsar familjen Nulty Allt gott Ulrika.

Måndag: vanlig dag

Tisdag: skolan stängd

Onsdag: vanlig dag

Torsdag: Olympiaden Samling på skolan 8.30.

Fredag: vanlig dag, sista idrottspasset – ni kan ta med idrottskläderna efter detta.

Måndag: vanlig dag

Tisdag: vanlig dag

Onsdag: skolavslutning

Torsdag: sommarfritids börjar

Fredag: sommarfritids

Vi vill slutligen tacka för ett bra och roligt läsår tillsammans och för att vi fått ha era barn hos oss. Monica kämpar på med sin fot och orkar hon komma så orkar hon så kommer hon till skolavslutningen.  Annars hälsar hon givetvis supermycket till alla och önskar Trevlig sommar.

Skolstarten är måndagen den 21 augusti klockan 9.00. Sedan är det 8.30 som gäller.
Ta hand om er och trevlig sommar önskar Balder