Bergsundsskolan | Balders veckobrev

Balders veckobrev

Hej alla på Balder!
Så har vi kommit fram till det sista veckobrevet för det här läsåret! Nu är vi helt inne på att städa och plocka ihop efter oss här på Balder. Det mesta av barnens saker har packats och tagits hem, leksaker och textilier tvättas och plockas ihop. Snart är det dags för en ny grupp med Balderbarn att ta över. Själva bär vi iväg till Oden på våning tre.

Det är nu klart med höstens arbetslag. För vår del ser det ut så här; Christina, klasslärare, följer med barnen. Monica blir kvar med nästa Baldergrupp. Sebbe kommer att vara pappaledig från 1/10 och fram till nästa höst. Under augusti och september är han kvar på Balder och stöttar eftersom det börjar två nya pedagoger på Balder. Paulina slutar sin anställning på skolan den 12/6. Yvonne som nu arbetar på Oden kommer bli kvar där och arbeta med oss. Yvonne och Christina har tidigare haft två klasser ihop och således arbetat tillsammans i åtta år. Vi kommer också få en ny pedagog som heter Elisabeth som har lång erfarenhet av arbete i barngrupp. Det känns spännande och roligt att få börja i årskurs ett!

Men innan dess väntar ett långt lov. På tisdag har vi skolavslutning i kyrkan klockan 14.00 och därefter ses vi på Balder och njuter av den buffé som kommer dukas upp. Vi vill att alla barn är på skolan senast 12.30. Vill man äta lunch så ska man vara här senast klockan 11.00 annars går det bra att dyka upp när det passar under förmiddagen, vi har flextid den dagen. Vi är i kyrkan mellan 14.00 och ca 15.00 och vi räknar med att vara klara på Balder 16.15.
Många barn kommer vara på sommarfritids och de ska vara på skolan senast 10.00.

I morgon fredag 8/6 är vi på Långholmen under förmiddagen och kommer även äta lunch ute, men den står skolan för.

Vi vill verkligen tacka er för det här läsåret som har varit ett väldigt härligt, trevligt, kreativt år! Nu önskar vi er en riktigt härlig sommar från
Paulina, Monica, Sebbe och Christina