Bergsundsskolan | Balders veckobrev
page-template-default,page,page-id-16553,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Balders veckobrev

Veckobrev vecka 38

Hej

Vi vill börja med att tala om att Sebbe har blivit pappa till en liten pojke. Sent i onsdags kom den lilla pojken och vi önskar de all lycka. Detta innebär också att vi inte ser Sebbe här de närmaste två veckorna då han är hemma och njuter av sin lilla bebis.
Vi har haft en väldigt trevlig vecka. I bilden har barnen fått experimentera med att blanda färger och i ABC-klubben har vi arbetat kring gosedjur och att sova över. Vi har också arbetat kring siffror och pratat om hur många det finns, Finns det billioner? Nähä var det bara 10!!! Vi har fortsatt med att låta siffrorna berätta om oss själva.
I måndags gick utflykten till Långholmen där alla hade mysigt med lek, matsäck och insamlande av pinnar som vi ska arbeta vidare med.
På onsdag ska vi springa Skoljoggen runt Trekanten. Låt barnen komma i lämpliga kläder och skor. Vi har vatten och frukt till alla och vi är hemma till lunch. Vi brukar samla in en frivillig springslant, runt 10 kr som i år går till Clowner utan gränser. En ideell organisation som arbetar för att sprida skratt, hopp och drömmar till barn som lever i extrem utsatthet.

Lite kortare brev än vanligt men vi önskar er en trevlig helg.
Från Sebbe, Jossan, Monica och Christina